Långared/Sollebrunn U

Referat: Toarpsalliansen U - Långared/Sollebrunn U

Toarpsalliansen U - Långared/Sollebrunn U 0-2 (0-1)
Soligt, ljummet och ffa knottigt på onsdagskvällen, då Utvecklingsserien drog igång för vår del. Långared/Sollebrunn gästade och och vi hade revansch att utkräva från ett par tidigare träningsmatcher under våren.
Matchen börjar jämt och båda lagen skapar chanser, dock inga mål. Ganska tidigt tvingas vi börja rulla med byten då några spelare får känningar. Lite stökigt under en period, men laget löser det bra även om en del spelare hamnar på ovana positioner på kort varsel. En helt jämn halvlek, där vi har skapat en hel del chanser, slutar lite snöpligt då L/S får på ett lobbskott som sniker in under ribban. 0-1 i paus.
I andra halvlek inleder vi klart bättre än motståndarna och skapar ett par riktigt heta chanser de första 5 min. Närmare än en boll i stolpen kommer vi dock inte. Även andra halvlek blir jämn och lagen byter chanser med varandra. Nästa mål kommer i 81:a min och tyvärr är även det motståndarnas. En soloraid av L/S bästa spelare, som dribblar/trycker sig igenom vårt försvar och placerar in 0-2. Självklart tråkigt, men vi går inte ner oss utan fortsätter att skapa lägen. Tyvärr utan resultat och matchen slutar med förlust, 0-2.
Tråkigt resultat, men en bra prestation. Vi spelar långa stunder fin fotboll. När vi kommer fram i chanser är det är detaljer som avgör (Ska jag passa eller skjuta? Ska jag dribbla för att komma i bättre läge?...) och det är först i efterhand som man vet om man gjorde rätt. Men man lär sig alltid något av det!